Värdens blixtar...

2013-07-31 @ 23:41:00

Skiiit va det åskar och blixtar här! Vi kom precis hem från min mormor innan det började spö regna, så det var vääldigt tur! Älskar när det åskar osv när man är inomhus men inte annars! Men som sagt var jag på grönan idag och då var det jätte fint väder, men så runt 4 började det ös regna så var tvungen att köpa någon regn poncho. Sen efter ett tag åkte vi hem eftersom det både regnade och var långa köer! Nu kom jag precis hem och ska sätta på mig pyjamas och sen titta på en film, mysigt! Hahaha här kommer en bild från filmen "Teddy", passar faktiskt lite!
Puss❤


Grönan

2013-07-31 @ 10:44:49
Heej! Snart ska jag åka iväg till tc för att sen mötta min kusin, och sen åka till grönan! Idag är det fint väder som tur är men senare kommer det tyvärr regna... aja regn tål man iallafall! Sen när vi varit på grönan ska vi på någon middag hos mormor, så det blir väll kul! Ha en bra dag så skriver jag mer när jag kommer hem! 
Puss♥ 
 
 

Shopping från idag

2013-07-30 @ 20:45:14
Skulle ju visa jeansen jag köpte idag så här kommer dom, köpte också ett nagellack som jag tyckte var så fint! ♥
 
 
//Jeans- Gina Tricot 499 kr
 
 
//Nagellack- Gina Tricot 39 kr 
 
 
 
 

Its raining men

2013-07-30 @ 13:55:06
Heej! Som ni ser är det inget vidare väder idag heller... men men, snart ska jag åka till stan med mamma och handla ett par jeans eftersom alla typ har hål i sig. Sen ska jag till min mormor och fika en stund, så det blir nog kul! Visar jeansen när jag kommit hem, ha en bra dag! 
Puss♥

Film tips

2013-07-29 @ 20:49:22
Tänkte rekommendera 10 grymt bra tjej filmer! Såklart kan killar också titta men det är nog mer för tjejer!
 
 
Alla dom här är verkligen värda att titta på, så när ni har tid titta! 
 

Inget vidare väder...

2013-07-29 @ 11:19:37

Idag är det sååå trist väder... Usch, jag som var så sugen på att bada eller sola! Men det får blir av någon annan gång! Idag ska jag inte göra mycket, bara ta det lugnt och sen senare träffa pappa. Snart åker jag till min kusin i Schweiz, och det ska bli kul! Där kommer jag ha internet så det blir bra uppdatering!

Hoppas ni får en bra dag, Puss❤


Grejer från loppisen

2013-07-28 @ 12:37:36
//Den här väskan fick jag för 250 kr! Det är en A- kopia av Louis Vuitton så det är ändå bra! Älskaaar den! 
 
//Det här borst sättet fick jag för bara för 100 kr! Så sjukt bra plus att det är Mac!
 
Den här Jeans västen fick jag för 50 kr! Så bra köp för har velat haft en sån här länge så är jätte glad, riktigt fynd!
Puss♥

Inget internet

2013-07-27 @ 12:52:12
Heej! Nu ska jag berätta varför jag inte skrivit på några dagar. Jag har varit på mina kusiners landställe i några dagar, och precis när jag kommit ut så ska jag som vanligt göra ett inlägg, men då märker jag att det inte finns internet någonstans fast bara högst upp på ett berg som är svårt att ta sig upp till... Så blev såå arg för tappar ju massa läsare också... men det är bara att börja igen! Så nu vet ni, förlåt! 
 
Iallafall ska jag gå på en loppis med Maja som har mest märkeskläder och sånt för billigare pris! Ska bli kul, visar senare om jag fått med mig nåt hem! 
Hörs senare, Puss♥

Senaste dagarna

2013-07-23 @ 01:31:53
Nu är jag såå trött för jag, Maja, Alva och Hannah hypeade så mycket förut hahaha!  Alla sitter vid mobilen och datorn och är helt inne i sitt. Men nu ska jag återgå till det jag skulle skriva om! Igår så var jag inne i stan med Maja och Hannah så då passade jag på för att shoppa lite! Det blev 4 grejer hehe, men är super nöjd med köpen! Eftersom jag inte har grejerna här så kommer jag visa internet bilder på dom eftersom jag åker till min kusins landställe imorrn, fast bara två dagar! Så fotar massor och sen blir det bild bomb haha! 
Hoppas ni haft en bra dag! Puss♥ 
 
 
 
Ja dom här har jag köpt! Förutom min bikini överdel som jag inte hittade på nätet men visar kanske någon annan gång. Åhhh bustier asså.. helt förälskad haha! Puss♥
//Bustier- Bik bok 175 kr // Hair oil- Body shop 155 kr// 
 

Bloggrape

2013-07-22 @ 17:38:11
tjabba det är Maja här som bloggrapear Hannah :) Aja om ni vill kolla in min blogg så är den inte riktigt klar men den heter http://majanorling.blogg.se/ puss

Ingen vidare uppdatering direkt...

2013-07-22 @ 17:22:12
Förlååååt! Har inte haft tid att lägga in ett inlägg! Men nu ska jag börja helt som vanligt! Det kommer alltid vara så ibland att jag har fullt upp nu när det är sommarlov, hoppas ni förstår! 
Det kommer komma upp inlägg idag om mina senaste dagar! Idag har jag iallafall varit med min kusin och moster som kommit från Schweiz, så det är kul! Vi var på det ny öppnade Abba museet som faktiskt var bra! 
Hoppas ni haft en bra dag! 
Puss♡ 
 
 
 

Det blir bättre

2013-07-20 @ 23:38:50
Oftast är det ju så dom som mår dåligt sänker någon annan för att själv må bra (hur det nu hänger ihop), då ser ju mobbaren mycket starkare ut och får mer respekt på något konstigt sätt. Men igentligen är dom inte det, det är dom som är osäkra i sig själva och behöver leva i ett plast skal för att dölja vem man egentligen är. Dom starkaste är dom som vågar säga ifrån, vågar göra nåt åt saken. En stark person är också som vågar vara sig själv ovadsett hur andra är. Inte tar skit från andra och tror på sig själv. Men det är ju svårt det där, också nu när många ska se exakt likadana ut, vara smala, mycket smink, ha massa utseende fixeringar osv. Självklart får man välja att lägga ner sin tid på det, men mår man bra av det i längden? Det tror inte jag. Jag har själv varit/är lite drabbad av det, att jag inte duger som jag är, jämför mig med alla andra och tycka att jag är ful och ingen skulle vilja ha mig. Det gör jag fortfarande, men har börjat inse att allt av det här har jag bara fått massa ångest,stress och skit. Och det är så hemskt! Alla är fina som dom är, var stolta för det och inget annat. Det kommer alltid finnas någon där som kommer vilja ha en för den man är och INTE för den man låstsas vara. Såklart har alla något komplex över sig själva och det får man också ha. Men en dag kommer man nog inse att "jag är fin som jag är". Men det tar ett tag, det är tufft! Alltid finns det tuffa motgångar i livet, det tror jag alla har, men det får man inte känna sig ensam om, såklart man inte är ensam om det titta på hela världen, hur många är det? Mååånga! Och de bästa när man mår dåligt över något håll aldrig det inne, försök prata om det med någon nära fast det kanske kan vara jobbigt. Och en viktig sak är att veta att det är okej att gråta. Jag är en sån som gråter över mindre problem och stora problem. Gråta för mig är att släppa ut all ångesten och alla sina problem. Det är skönt och gråta och det är okej, helt okej.
 
Jag inte den som "kan ALLT om livet", men under mina många motgångar har jag lärt mig av dom och det har gjort mig starkare, och det är jag glad för!  Vill också tacka mina föräldrar för allt stöd, hade inte klarat det utan dom
 
 
 
 

Sunday

2013-07-20 @ 22:24:25
Imorrn ska jag träffa my friend Maja. Vet inte vad vi ska göra, men det får vi se då! Senare ska jag på en släkt middag eftersom min kusin och moster kommit på besök hit, så det är kul! Ska snart gå och lägga mig så jag inte vaknar sent imorrn, gissa är jag vaknade idag.. halv 1 hehe. Gick och la mig seeent, så det förklarar saken! Anyways så får ni ha en bra kväll, skriver imorrn. 
Puss♡ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tränat

2013-07-20 @ 17:22:39

Hej! Nu har jag nyss varit ute och joggat, blev 3 km så det är bra! Försöker minst jogga 2-3 gånger i veckan men håller inte alltid det löftet...
Hehe. Nu ska jag duscha och sen äta mat! Ha en bra eftermiddag!
Puss ❤


5 tips till en sund kropp

2013-07-19 @ 22:39:34
1. Ät ALLTID frukost, det sätter igång förbränningen och du blir mindre hungrigare under dagen som sen gör att du inte äter för mycket eller i "onödan".
 
2. Istället för att äta mindre stora portioner, ät mindre portioner fast fler gånger under dagen! Då undviker du att blodsockret sjunker och att blir sötsugen. 
 
3. Drick mycket vatten. Vatten renar kroppen och behövs för att optimera näringstillförseln samt att hålla alla organ mm. vid full hälsa. 
 
4. Försök träna regelbundet, alltså t.ex springa 2-3 gånger i veckan eller variera träningen. 
 
5. Sov ordentligt, minst 8 timmar. sömnbrist ökar att så att man går upp i vikt och det är inte heller bra för hälsan. 
 
Ja, det var några tips från mig! Hoppas det hjälpte! 
Puss ♡ 
 
(Bild tagen från Google)